HP 930 CREATOR LANGATON HIIRI

HP 930 CREATOR LANGATON HIIRI

Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 2-6 arkipäivää

Mahdollista saumaton luovuus muokkaamalla komentoja useissa sovelluksissa seitsemällä ohjelmoitavalla painikkeella ja hypernopealla rullalla.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / HP 930 CREATOR LANGATON HIIRI

Tehty räätälöitäväksi

Mahdollista saumaton luovuus muokkaamalla komentoja useissa sovelluksissa seitsemällä ohjelmoitavalla painikkeella ja hypernopealla rullalla, jossa on tili-napsautustoiminto. Korvaa monimutkaiset näppäilyt usein käytetyissä tehtävissä työskentelytyylisi mukaisesti.


Yhdistä moneen laitteeseen

Nauti vapaudesta ja joustavuudesta yhdistämällä moneen laitteeseen, joilla haluat työskennellä. Yhdistä jopa kolmeen laitteeseen joko USB-A-nanovastaanottimella tai Bluetooth®-yhteydellä.


Yhdistä kaikkiin laitteisiin

Hallitse sisältöä vetämällä ja pudottamalla laitteesta toiseen yhdellä hiirellä. Siirtyy mukanasi jopa Windows- ja macOS-käyttöjärjestelmien välillä.

Tekniset Tiedot

Langaton liitäntä Kyllä
Väri Hopea
DPI 3000
Hiiri oikea- / vasenkätiselle Oikea
Tyyppi Langaton hiiri
Tuotekoodi 1D0K9AA
Korkeus (mm) 46.7
Leveys (mm) 121
Syvyys (mm) 79
Paino (kg) 0.13
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 195122270919
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...