APPLE WATCH ULTRA 49MM ÄLYKELLO

APPLE WATCH ULTRA 49MM ÄLYKELLO

Keltainen
Toimitetaan myymälästä
Verkkokaupan varastossa
Tilaustuote
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Varaa ja nouda

Sammumaton Retina-näyttö

Terveyden ja aktiivisuuden seuranta

Jopa 40 metrin sukellus

Kuvaus / APPLE WATCH ULTRA 49MM ÄLYKELLO

Apple Watch Ultra -älykello on suunniteltu ääriolosuhteisiin, joissa kompromisseille ei ole tilaa. Titaanirunko on testattu MIL-STD 810H-armeijastandardin mukaisesti, joka takaa parhaan mahdollisen suojan. Se on lisäksi vedenkestävä jopa 100 metriin asti ja IP6X-pölynkestävä. Apple Watch Ultra sopii täydellisesti juoksemiseen, vaellukseen, sukeltamiseen ja muihin korkean intensiteetin aktiviteetteihin ja sisältää lisäksi huipputason terveys- ja kuntoiluseurantatoimintoja, joiden avulla voit saavuttaa tavoitteesi ja pysyä turvassa.


Runko

Titaanirungon korotetut reunat suojaavat safiirilasisen linssin täysin sivuiskuilta. Digitaalinen kruunu on isompi, ja yhdessä sivulle nostetun sivunapin kanssa sitä on helppo käyttää kaikissa olosuhteissa, myös hanskojen kanssa. Uusi toimintanäppäin on helppokäyttöinen ja täysin muokattavissa tarpeisiisi sopivaksi.


Näyttö

Sammumaton Retina-näyttö on tähän asti suurin Apple Watch -näyttö, joka tarjoaa huikean 2000 nitin kirkkauden ja tekee lukemisesta suorassa auringonvalossa täysin vaivatonta. Wayfinder-kellotaulu Apple Watch Ultra -älykellolle sisältää kellon live-kompassilla ja muilla tiedoilla, jonka voi vaihtaa näkyvään punaiseen yötilaan kääntämällä digitaalista kruunua.


Ääni

Kolmen mikrofonin järjestelmä koneoppimissuotimilla valitsee automaattisesti ihanteelliset asetukset parasta äänenlaatua varten tuulisissakin olosuhteissa. Tuplakaiutin korkeammalla äänenvoimakuudella tarjoaa lujan ja selkeän äänen. Voit aktivoida hätäsireenin pitämällä toimintanäppäimen pohjassa, joka tuottaa 86 dB äänen, joka kuuluu jopa 180 metrin päähän.


Navigaatio

Kaksikaistainen GPS yhdessä Apple-karttojen kanssa luo erittäin yksityiskohtaisen ja tarkan navigaatiojärjestelmän. Uudelleensuunniteltu kompassisovellus pitää sinut reitillä ja antaa täydet korkeus-, kulma-, leveysaste- ja pituusastetiedot digitaalista kruunua kääntämällä.


Sukeltaminen

Apple Watch Ultra sisältää täysin toiminnallisen sukellustietokoneen ja on EN13319-seritifoitu. Laite on täysin vedenpitävä 40 metriin asti ja sisältää syvyysmittarin tarkkaa reaaliaikaista syvyyden ja veden lämpötilan mittausta varten. Sukellussovellus Oceanic+ sisältää kaikki tärkeimmät sukellusominaisuudet, kuten paineen alenemisen rajat, nousutahdin ja turvaestot, jotka kaikki toimivat Bühlmann-dekompressioalgoritmilla. Kaikki tiedot ovat kirkkaita ja värikoodattuja sekä helposti hallittavissa kääntämällä digitaalista kruunua.


Veren happitason seuranta

Veren happitaso on tärkeä terveyden mittari. Sen avulla on helpompi ymmärtää, kuinka hyvin kehosi imee happea fyysisesti vaativien aktiviteettien aikana.


ECG-sykemittari

Parannettu optinen sykemittari tarjoaa tietoa lepo-, kävely- ja harjoitussykkeestäsi suoraan näytölläsi. Yleisen ja usein diagnosoimattoman sydämen rytmihäiriön estämiseksi, älykello kerää ja tarjoaa tärkeää tietoa yleisestä hyvinvoinnistasi. Hyödynnä sen sisäänrakennettua elektrokardiogrammia ja seuraa terveyttäsi.


Turvaominaisuudet

Turvallisuus on äärimmäisen tärkeää, jonka vuoksi Apple Watch Ultra sisältää useita hätätoimintoja. Näihin lukeutuu SOS-toiminto, joka aktivoituu pitämällä sivunapin painettuna, sekä automaattinen auto-onnettomuus- ja kaatumistunnistus, jotka hyödyntävät uuden sukupolven kiihtyvyysantureita ja gyroskooppeja havaitakseen kaatumisen ja aloittaakseen puhelun tai lähettääkseen viestin sijaintitiedoillasi hätäkontaktillesi.


Akku

Suuren akun avulla pysyt yhteydessä ja käyttövalmiina jopa 36 tunnin ajan normaalissa käytössä ja jopa 60 tunnin ajan matalan virran tilassa.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Rannekkeen väri Keltainen
IP-luokitus IP6X
NFC Kyllä
Sykemittaus Optinen anturi
Toiminta-aika (h) 60
WIFI Kyllä
Väri Keltainen
e-sim Kyllä
Paikannus GPS, Glonass, Galileo
Näytön koko (tuumaa) 1.92
Mahdollisuus puheluihin Kyllä
Viestien pikavastaaminen Kyllä
Tuotteen paino (g) 61.30
Tuotenimi Apple Watch Ultra
Tyyppi Älykello
Tuotekoodi MNHG3KS/A
Korkeus (mm) 49
Leveys (mm) 44
Syvyys (mm) 14.4
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 194253143963
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...