HP COLOR LASERJET PRO M479FDW TULOSTIN

HP COLOR LASERJET PRO M479FDW TULOSTIN

Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää.
Suunniteltu pitämään sinut ja yrityksesi liikkeessä. Skannaa tiedostot suoraan Microsoft SharePoint iin, sähköpostiin, USB:lle tai verkkokansioihin.

Myymäläsaatavuus

Kuvaus / HP COLOR LASERJET PRO M479FDW TULOSTIN

Suunniteltu pitämään sinut ja yrityksesi liikkeessä Skannaa tiedostot suoraan Microsoft SharePoint iin, sähköpostiin, USB:lle tai verkkokansioihin. Säästä aikaa automatisoimalla kaikki monimutkaisen työnkulun vaiheet ja käyttämällä tallennettuja asetuksia. Tulosta langattomasti verkosta tai verkon ulkopuolelta ja varmista yhteys kaksikaistaisella Wi-Fi- ja Wi-Fi direct -yhteydellä. Tulosta vaivattomasti haluamaltasi laitteelta lähes mistä tahansa sijainnista ja mihin tahansa HP:n tulostimeen tai monitoimilaitteeseen – turvallisesti pilviympäristön kautta.


Luokkansa paras tietoturva – tunnistaa ja pysäyttää hyökkäykset Sisäiset tietoturvaominaisuudet auttavat suojaamaan monitoimilaitetta hyökkäyksiä vastaan. Varmista luottamuksellisten tietojen suojaus valinnaisella PIN-/turvatulostuksella tulostustöitä noudettaessa. Valinnainen HP JetAdvantage Security Manager mahdollistaa määritysten asettamisen. Estä mahdolliset hyökkäykset ja ryhdy heti toimiin saatuasi ilmoituksen tietoturvaongelmasta.


Suunniteltu yksinkertaistamaan päivääsi Asennat tämän monitoimilaitteen nopeasti ja hallitset helposti laitteen asetukset parantaaksesi näin yleistä tulostustehokkuutta. Hoida tehtävät nopeasti ja helposti – yksinkertaisella 10,9 cm:n värikosketusnäytöllä. Tulosta Microsoft Office -tiedostot PDF-tiedostojen lisäksi suoraan USB-asemasta. Vältä käyttökatkot HP LaserJet -monitoimilaitteella, joka on virtaviivaistettu mahdollisimman tuottavaksi.


Kestävä kehitys on fiksua liiketoimintaa Kun käytät alkuperäisiä HP-värikasetteja, voit unohtaa turhauttavat uudelleentulostukset, tarvikkeiden tuhlauksen ja tukipuhelut. Säästä paperia heti laitteen käyttöönotosta lähtien. Kaksipuolisen tulostuksen asetus on asetettu oletuksena paperin säästötilaan. Säästää jopa 18 % sähköä aiempiin tuotteisiin verrattuna. Säästä sähköä HP Auto-on/Auto-off -tekniikalla. 

Tekniset Tiedot

Tulostintyyppi Laser
Monitoimilaite Kyllä
Paperin koko A4
Mustekasetin tyyppi Muste
WIFI Kyllä
Tulostusnopeus, väri (sivua/min) 27
Tulostusnopeus, musta (sivua/min) 28
Väritulostus Kyllä
Tyyppi Tulostin
Tuotekoodi W1A80A
Korkeus (mm) 400
Leveys (mm) 416
Syvyys (mm) 472
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 192018996892
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...