HP LASERJET PRO MFP M428FDW MONITOIMILAITE

HP LASERJET PRO MFP M428FDW MONITOIMILAITE

Loppuunmyyty verkkokaupasta
Liiketoiminnassa menestyminen edellyttää älykkäitä työskentelytapoja.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / HP LASERJET PRO MFP M428FDW MONITOIMILAITE

Liiketoiminnassa menestyminen edellyttää älykkäitä työskentelytapoja. HP LaserJet Pro MFP M428 -monitoimilaitteen suunnittelu auttaa sinua käyttämään aikasi tärkeisiin asioihin: liiketoiminnan kasvattamiseen ja pysyäksesi kilpailussa askeleen edellä. Dynaamisillla suojausominaisuuksilla varustettu tulostin. Tarkoitettu käytettäväksi vain alkuperäistä HP-sirua käyttävien kasettien kanssa. Kasetit, joissa ei ole HP-sirua, eivät välttämättä toimi, ja nekin, jotka toimivat nyt, eivät välttämättä toimi tulevaisuudessa. 


Suunniteltu pitämään sinut ja yrityksesi liikkeessä
Skannaa tiedostot suoraan Microsoft SharePointiin, sähköpostiin, USB-laitteelle ja verkkokansioihin. Säästä aikaa automatisoimalla monimutkaisten työnkulkujen vaiheet pelkäksi napin painallukseksi. Tulosta langattomasti vaikka ilman verkkoyhteyttä ja säilytä yhteys kaksitaajuuksisen Wi-Fi-yhteyden ja Wi-Fi Direct -tulostuksen avulla. Tulosta vaivattomasti haluamaltasi laitteelta lähes mistä tahansa sijainnista ja mihin tahansa HP:n tulostimeen tai monitoimilaitteeseen ja turvallisesti – pilviympäristön kautta.


Luokkansa paras tietoturva – tunnistaa ja pysäyttää hyökkäykset
Sisäiset tietoturvaominaisuudet auttavat suojaamaan monitoimilaitetta hyökkäyksiä vastaan. Auta varmistamaan arkaluontoisten tietojen suojaus hakemalla tulostustyöt valinnaisen PIN-/turvatulostuksen avulla. Valinnaisen HP JetAdvantage Security Manager -sovelluksen avulla voit asettaa määritykset. Estä mahdolliset hyökkäykset ja ryhdy heti toimiin saatuasi ilmoituksen tietoturvaongelmasta.


Suunniteltu yksinkertaistamaan päivääsi
Asenna monitoimilaite nopeasti ja hallitse helposti laitteen asetukset parantaaksesi näin yleistä tulostustehokkuutta. Hoida tehtävät nopeasti ja helposti – yksinkertaisella 6,8 cm:n värikosketusnäytöllä. Tulosta Microsoft Office -muotoisia tiedostoja ja PDF-tiedostoja suoraan USB-asemasta. HP LaserJet -monitoimilaite auttaa välttämään käyttökatkot. Se on virtaviivaistettu mahdollisimman tuottavaksi.


Kestävä kehitys on fiksua liiketoimintaa
Kun käytät alkuperäisiä HP-värikasetteja, voit unohtaa turhauttavat uudelleentulostukset, tarvikkeiden tuhlauksen ja tukipuhelut. Säästä paperia heti laitteen käyttöönotosta lähtien. Kaksipuolinen tulostusasetus on asetettu oletuksena paperinsäästötilaan. Säästää jopa 24% energiaa verrattuna aiempiin tuotteisiin. Säästät energiaa HP Auto-on/Auto-off -tekniikalla. 

Tekniset Tiedot

Monitoimilaite Kyllä
Tulostintyyppi Laser
Paperin koko A4
Mustekasetin tyyppi Muste
WIFI Kyllä
Tulostusnopeus, musta (sivua/min) 38
Väritulostus Ei
Tyyppi Tulostin
Tuotekoodi W1A30A
Korkeus (mm) 323
Leveys (mm) 420
Syvyys (mm) 390
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 192018915053
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...